Ενας σκουπιδοτοπος ανθιζει διπλα στο Πανθρακικο Σταδιο

Μπάζα και άλλα σκουπίδια «κοσμούν» τους δρόμους δίπλα από τις γραμμές του τρένου
Το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, αποτελεί πνεύμονα αθλητισμού για την περιοχή μας, με πολλούς Κομοτηναίους να πηγαίνουν εκεί για να περπατήσουν, να τρέξουν και γενικότερα να αθληθούν.

 
Σε μια άκρη του σταδίου, βρίσκονται οι γραμμές του τρένου, που αν κάποιος τις ακολουθήσει προς τα Δυτικά, θα φτάσει στην κοίτη του ποταμού Βοσβόζη και την σιδηροδρομική γέφυρα που τον περνά.


 
Εκεί θα δει πως, όπως σε αρκετά μέρη πέριξ της Κομοτηνής, έχει αναπτυχθεί ένας εκτεταμένος σκουπιδότοπος, ο οποίος περιέχει τα πάντα, από μπάζα και διάφορα κατασκευαστικά αντικείμενα, μέχρι και είδη μέσα από το σπίτι, όπως πολυθρόνες και ψυγεία.
 

 
Το πρόβλημα της χύδην απόρριψης τόσο σκουπιδιών, όσο και μπαζών, μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές, ενώ να θυμίσουμε πως τους καλοκαιρινούς μήνες αυτά τα σημεία μπορούν να αποτελέσουν σημεία πυρκαγιάς, ιδίως σε απόμενα μέρη.


 

Και παρόλο που λίγο παραπέρα από το σημείο, υπάρχει η πινακίδα της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ ότι απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών και μπαζών, δεν της δίνουν οι διερχόμενοι και πολλή σημασία. Κ.Μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.