Στοχος της ΕΠΣ Θρακης να κλεισει η σεζον με τον τελικο του κυπελλου

Αρμονική συνεργασία των ομάδων για το καλό του ποδοσφαίρου της περιοχής

Πριν την κλήρωση του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των ομάδων της πρώτης κατηγορίας με στόχο τον ορισμό του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων.

Φινάλε της κανονικής διάρκειας στις 29 Φεβρουαρίου – έναρξη των Play Off/Play Out στις 7 Μαρτίου

Το πιο ευχάριστο ήταν η αρμονική σχέση μεταξύ των παραγόντων των συλλόγων, που αποδεικνύουν πως θέλουν ξεκάθαρα την ανάπτυξη του αθλήματος και την καλύτερη προώθηση του. Για τον λόγο αυτό άλλωστε όλοι συμφώνησαν πως οι επίσημες υποχρεώσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν με τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, ο οποίος κάθε χρόνο έχει χαρακτήρα γιορτής και θα διεξαχθεί φέτος στις 14 Μαϊου στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Έτσι λοιπόν συμφωνήθηκε ομόφωνα να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική στο τριήμερο των αποκριών (29 Φεβρουαρίου) έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις για τα Play Off και τα Play Out άμεσα, χωρίς να χρειαστούν εμβόλιμες αγωνιστικές.  Με αυτά τα δεδομένα ή μόνη αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα θα είναι στις 29 Απριλίου.

Έναρξη αναμετρήσεων στις 15:30

Με δεδομένο πως οι μέρες πλέον είναι ολοένα και πιο μεγάλες, η ΕΠΣ συμφώνησε στο αίτημα των ομάδων να ξεκινούν οι αναμετρήσεις στις 15:30, ώστε να διευκολύνονται και οι αθλητές που εργάζονται αλλά και το φίλαθλο κοινό. Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη αγωνιστική (Σάββατο 22 Φεβρουαρίου) η ώρα έναρξης των αναμετρήσεων θα είναι στις 15:30.

Η κλήρωση των Play Off/ Play Out στις 3 Μαρτίου

Την Τρίτη 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Play Off/Play Out ώστε οι ομάδες να μάθουν την σειρά των αναμετρήσεων με το ενδιαφέρον για τον τίτλο να κορυφώνεται. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα θα διακοπεί στις 18 Απριλίου λόγω του Πάσχα και θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.