Το Περιφερειακο Συμβουλιο ΑΜΘ (δεν) γιορτασε τον ερωτα

Απαρατήρητα

Το γράψαμε, το είπαμε, το διασκεδάσαμε γενικά το γεγονός ότι η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ τελικά πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Και όπως ήμασταν σίγουροι, η αγάπη και ο έρωτας δεν περίσσεψαν ούτε σε αυτή την συνεδρίαση η οποία δεν «ξέφυγε» από το σύνηθες πλέον καθεστώς συγκρούσεων και αψιμαχιών σε υψηλότατους τόνους, που κάθε άλλο παρά αγάπη φανερώνουν μεταξύ των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων και συμβούλων.

Πέραν ημών των δημοσιογράφων βέβαια, που διασκεδάσαμε τις εντυπώσεις, και οι ίδιοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι φρόντισαν να υπενθυμίσουν τα της ημέρας, με χαρακτηριστική τη δήλωση δια μικροφώνου του κ. Περεντίδη προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου «το χάσαμε το ραντεβού κύριε Πρόεδρε».

Βέβαια να ομολογήσουμε πως η διοίκηση της Περιφέρειας φρόντισε να «τιμήσει» τρόπον τινά την ημέρα, με όχι ένα αλλά δύο «δώρα» προς τους συμμετέχοντες, ήτοι οι πινακίδες των ονομάτων των Περιφερειακών Συμβούλων που τοποθετήθηκαν στα έδρανα αλλά και τα καινούργια μικρόφωνα.

Να πούμε βέβαια ότι στην είσοδο της αίθουσας συνεδριάσεων Γιώργος Παυλίδης υπήρχαν από την αρχή της συνεδρίασης και πέντε ευμεγέθη δώρα, τα οποία παρά τις ερωτήσεις μας δεν κατέστη εφικτό να μάθουμε ούτε τους αποστολείς ούτε τους αποδέκτες τους. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.