Εστιασμενη στην επιτευξη της τοπικης αναπτυξης η ΑΝ.ΡΟ

«Σκοπός μας είναι όλα τα διαθέσιμα προγράμματα να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για τις τοπικές κοινωνίες» τόνισε Ν. Τσαλικίδης

Στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ροδόπης ΑΕ, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020,  από τον Πρόεδρο της επιχείρησης, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νικόλαο Τσαλικίδη, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου Δημήτρη Λουρίκα, του Αντιπροέδρου Ιμάμ Τζανέρ, των μελών του Δ.Σ  Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν, Αλή Ενγκήν και Δημήτρη Καρασταύρου και των στελεχών της Επιχείρησης.
 
Ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΡΟ τόνισε τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η επιχείρηση στην επίτευξη της  τοπικής ανάπτυξης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «σκοπός μας είναι όλα τα διαθέσιμα προγράμματα να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για τις τοπικές κοινωνίες για τα επόμενα χρόνια». Ο κ. Τσαλικίδης εστίασε στην πρόθεση της Διοίκησης, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις στην κατεύθυνση παροχής καλύτερων υπηρεσιών στους φορείς των δυο νομών. Εγγύηση για αυτό αποτελεί το αξιόπιστο και έμπειρο προσωπικό της ΑΝ.ΡΟ.
 
Με τον Πρόεδρο συμφώνησαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ δεσμεύτηκαν να συνδράμουν στην περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας της εταιρίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.