Στον Γενικο Αστυνομικο Διευθυντη ΑΜΘ αντιπροσωπεια της ΕΑΥΡ

Στο μικροσκόπιο όλα τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Ροδόπης

Με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο κ. Πασχάλη Συριτούδη συναντήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης (ΕΑΥΡ). 
 
Φλέγον θέμα για την περιοχή μας παραμένει το μεταναστευτικό, το οποίο βέβαια η αντιπροσωπεία της ΕΑΥΡ έθεσε υπ’ όψιν του Γενικού με τον δεύτερο να δείχνει ότι γνωρίζει αρκετά καλά, ως τέως Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας. Παρόλα αυτά ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις συνέπειες του πολύχρονου φαινομένου για τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Δ.Α. Ροδόπης και για τα αιτήματα της Ένωσης επί του θέματος που δεν τελεσφόρησαν έως σήμερα.
 
Επίσης έγινε αναφορά στις οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις προς το προσωπικό,  για το οποίο δόθηκε η διαβεβαίωση ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί κατά προτεραιότητα. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΕΑΥΡ αναφέρθηκε στην ανάγκη ανανέωσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα του στόλου των οχημάτων μας και υγειονομικού υλικού των Υπηρεσιών σε συνέχεια της παραλαβής το τελευταίο διάστημα τεσσάρων νέων οχημάτων τα οποία διατέθηκαν κυρίως σε περιφερειακές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ροδόπης.
 
Συζητήθηκε, τέλος, η ανάγκη να επανεξεταστεί το θέμα της κράτησης ποινικών κρατουμένων στα κρατητήρια των Αστυνομικών Υπηρεσιών για διαστήματα, μεγαλύτερα από αυτά που προβλέπονται, από τον κανονισμό κρατητηρίων αστυνομικών Υπηρεσιών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.