Μεσα ενημερωσης-νεες τεχνολογιες και πολιτικη

Επιμορφωτική ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21/2 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου «Γεώργιος Παυλίδης», Πολιτική Ακαδημία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, παρουσία του Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Κώστα Τσιαγκλιώτη. Στην αίθουσα παρευρέθησαν στελέχη από όλες τις οργανώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Θράκη.

Η εκδήλωση θεράπευσε θέματα σχετικά με τα ΜΜΕ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις νέες τεχνολογίες σε σχέση με την Πολιτική. Τη συζήτηση άνοιξε ο ιδιοκτήτης του Ραδιο Πατρίδα, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στον ρόλο των ΜΜΕ και στην επιρροή που ασκούσαν και ασκούν στην πολιτική ζωή, καθώς και το πως επηρέασε τον ρόλο τους η άνοδος των social media. Ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, έδωσε έμφαση στα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει η επικοινωνία μιας υγειούς παράταξης εντός του Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια συνέβαλαν στη συζήτηση με τις παρεμβάσεις τους και ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Βαγγέλης Τασούλας καθώς και ο υπεύθυνος Επαρχιακών Οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Στέργιος Λιαλιάρης, και οι δυο προερχόμενοι από οργανώσεις της Θράκης, και κατ’ επέκταση γνώστες των μεγάλων προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει η φοιτητική κοινότητα του ΔΠΘ.

Χαιρετισμό απηύθυνε στις εργασίες της Ακαδημίας και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος. Τη συζήτηση συντόνισε ο υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, Μιχάλης Μιχαλάκης, ενώ με τη λήξη των εισηγήσεων ακολούθησε ανοιχτός κύκλος ερωτήσεων.

Στην ανακοίνωση της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής αναφέρει οτι δεσμεύεται να συνεχίσει να τοποθετεί στο επίκεντρο τον ιδεολογικό και τον πολιτικό χαρακτήρα της παράταξης, με περισσότερες επιμορφωτικές ημερίδες και στο μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.