Πανθρακικος: «Ναι στη νοσο των κροκοδειλων, οχι στον κορονοιο»

Συμβουλές της ομάδας της Κομοτηνής για παραμονή των φιλάθλων της ομάδας στο σπίτι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανθρακικός με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορονοϊό, αναφέροντας βασικά μέτρα αυτοπροστασίας, δίνοντας παράλληλα μία εύθυμη νότα καλώντας όλους όσους μείνουν σπίτι να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις του Πανθρακικού στην χρυσή δεκαετία της Superleague.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Επειδή διαχρονικά η Κομοτηνή έχει την νόσο των «Κροκοδείλων» και την αρρώστια για τον Πανθρακικό, δεν θα θέλαμε να υποστούμε καμία άλλη αρρώστια.

Έτσι λοιπόν καλούμε όλον τον κόσμο να προστατευθεί και να προστατέψει τους γύρω του, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να δώσουμε σε λίγο καιρό ξανά ραντεβού στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε εντός γηπέδου και δεν έχουμε πολυτέλεια για την παραμικρή απώλεια!

**ΧΡΗΣΙΜΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ Κορονοϊού**

«Εθελοντική Απομόνωση» είναι πλέον η κύρια συμβουλή των ειδικών για να μειωθεί η εξάπλωση του COVID19greece.

Καλούμαστε -όλοι μας, με αίσθηση ευθύνης- να περιορίσουμε τις μετακινήσεις & να μείνουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πώς, όμως, θα περάσει πιο ευχάριστα και δημιουργικά η ώρα εντός σπιτιού; Ετοιμάσαμε μια λίστα με ιδέες που μπορεί να κάνουν την διαμονή μας πιο όμορφη:

1) Βλέπουμε στο Youtube μεγάλες στιγμές του Πανθρακικού με αποκορύφωμα την προηγούμενη δεκαετία. Κάντε μία αναζήτηση στο Youtube και μπορείτε να βρείτε γκολ από τα χρόνια στην Γ΄ Εθνική μέχρι και τις μεγάλες νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη! Ποιος δεν θα ήθελε να δει τα μεγάλα γκολ του Αγαθοκλέους, του Φαν Ες, του Ριέρα, του Κάσες και του Ιγκόρ;;;

2) Όσοι έχουμε αρχείο με αποκόμματα από τις ένδοξες στιγμές του Πανθρακικού μπορούμε να τις θυμηθούμε και να τα δείξουμε και στα παιδιά μας. Άλλωστε πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για την ομάδα της πόλης τους!

3) Καθημερινά θα ανεβαίνει στην σελίδα του Πανθρακικού κάποιο αφιέρωμα, αρχειακού χαρακτήρα, έτσι ώστε όλοι μαζί να θυμόμαστε όμορφες στιγμές του παρελθόντος, τα οποία θα αποτελέσουν οδηγό μας για να φτάσουμε την ομάδα μας εκεί που αξίζει…Και σε αυτόν τον “αγώνα” όλοι είμαστε μαζί!

4) Μπορείτε μαζί με τα παιδιά – και ιδιαίτερα αυτά των ακαδημιών μας – να διαβάσετε βιβλία αθλητικού περιεχομένου αλλά και σημαντικές έρευνες σχετικά με την αθλητική ψυχολογία. Ετσι μπορείτε να εμπλουτίσετε και εσείς σαν γονείς τις γνώσεις και τα παιδιά να καταλάβουν το πόσο ευλογημένα είναι που είναι στον χώρο του αθλητισμού…

5) Για όσους θέλετε να πάρετε λίγο καθαρό αέρα μπορείτε φορώντας την φανέλα της ομάδας στην αυλή να παίξετε με τα παιδιά σας ποδόσφαιρο. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχάσουν την αγαπημένη τους συνήθεια καθώς ευελπιστούμε πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ακαδημιών μας.

6) Μία ακόμα επιλογή είναι να φορέσουμε την ζακέτα του Πανθρακικού και να πάμε μία βόλτα στο δάσος ή στην παραλία αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με τρίτους τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής!

Φυσικά τηρούμε σε όλες τις περιπτώσεις τους κανόνες υγιεινής, συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες των αρχών και των Ιατρών και όλα θα πανε καλά! Σε αυτήν την μάχη United we Stand, UNITED WE CAN!!!

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.