Αιμοληψιες σε 1ο ΚΑΠΗ και Νοσοκομειο

Σε δύο σημεία στην Κομοτηνή θα γίνονται αιμοληψίες με στόχο να μην υπάρξει πρόβλημα με τα αποθέματα της χώρας

Σε δύο σημεία θα γίνεται, από την Τετάρτη, η αιμοδοσία στην Κομοτηνή, με το 1ο ΚΑΠΗ να λειτουργεί παράλληλα με την ΝΥ Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η NY Αιμοδοσίας κατανοεί ότι υπάρχει φόβος στον κόσμο στην ιδέα ότι θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για να αιμοδοτήσει, αλλά θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως πέρα του ότι τηρούνται με ευλάβεια όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας σε όλο το κτίριο,  η πρόσβαση στην Αιμοδοσία είναι ξεχωριστή και οι αιμοδότες δεν έρχονται σε επαφή με κανένα άλλο τομέα.

H NY Αιμοδοσίας, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών αλλά και για τα αποθέματα αίματος της χώρας, καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Υπενθυμίζει δε ότι η ΝΥ Αιμοδοσίας του ΓΝ Κομοτηνής έχει ξεχωριστή είσοδο γεγονός που διευκολύνει την προσέλευσή τους.

Παρόλα αυτά, για όσους είναι ακόμα επιφυλακτικοί, παράλληλα με την ΝΥ Αιμοδοσίας, η οποία συνεχίζει να δέχεται αιμοδότες, θα λειτουργεί για αιμοληψίες και ο χώρος του 1ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής από τις 10:00π.μ. έως και 1:30 μ.μ, όπως έγινε και τη Δευτέρα.

Η αιμοληψία στο 1ο ΚΑΠΗ θα λειτουργήσει, τουλάχιστον αρχικά, την Τετάρτη 18, την Πέμπτη 19, την Παρασκευή 20 και την Δευτέρα 23 Μαρτίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.