Απο τις Καστανιες Εβρου το μηνυμα του Περιφερειαρχη ΑΜΘ για την επετειο της 25ης Μαρτιου

Μήνυμα ενότητας, ευθύνης και ελπίδας θέλησε να δώσει ο Χρήστος Μέτιος στην φετινή επέτειο

Στις Καστανιές του Έβρου βρέθηκε κατά την έπαρση της Ελληνικής σημαίας το πρωί της Τετάρτης 25 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος.
 
Ο Περιφερειάρχης παρευρέθηκε στην τελετή μαζί με τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου Υποστράτηγο Γιάννη Βασιλάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη.
 
Στο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης τόνισε τα εξής:
 
«Φέτος που η επέτειος της έναρξης της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 δεν μπορεί να εορταστεί λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό, θέλησα να βρεθώ στις Καστανιές Έβρου, εκεί που ο στρατός και η αστυνομία δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ασφάλειά μας, για τη φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης.
 

Από αυτό εδώ το σημείο στέλνουμε το μήνυμα της διπλής εορτής της επετείου της Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
 
Από τη μια, το μήνυμα της ενότητας και της ευθύνης απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως έθνος και ως κοινωνία.
 
Από την άλλη, το μήνυμα της ελπίδας ότι σύντομα κάτι καλύτερο θα γεννηθεί για τον τόπο μας και τον καθένα μας ξεχωριστά.
 
Έχοντας στη μνήμη μας και τιμώντας όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έπεσαν ηρωικά για την ελευθερία της Πατρίδας μας, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.