Δωρεα της Ενωσης Καταστηματων Υγειονομικου Ενδιαφεροντος & Συναφων Επαγγελματων Εβρου προς το ΠΓΝΑ

Η Ένωση Καταστημάτων συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια του νοσοκομείου

Συνεχίζει τις δράσεις του προκειμένου να συνδράμει στην προσπάθεια  όλων σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των μελών του.

Την προηγούμενη εβδομάδα το Σωματείο προχώρησε σε ακόμα μια ενέργεια στήριξης των δυνάμεων που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου, παραδίδοντας δύο παλέτες με είδη προσωπικής υγιεινής.

Την ίδια στιγμή που η περιοχή μας, όπως  και η παγκόσμια κοινότητα πλήττονται από την πανδημία του κορονοιου, το Σωματείο προχώρησε στη δωρεά αναλώσιμων υλικών αξίας 2.000 ευρώ σε δύο κλινικές του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης δείχνοντας με τον τρόπο  αυτό την ευγνωμοσύνη και την συμπαράστασή του στις δύσκολές στιγμές που περνάει το σύστημα υγείας της χώρας μας και βοηθώντας στο ελάχιστο το έργο των ιατρών και του συνόλου του προσωπικού.

Συγκεκριμένα το Σωματείο θα προσφέρει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης  δύο μάσκες PERFORMAX REUSEABLE FACE MASK κατάλληλες για σύνδεση σε αναπνευστήρα πίεσης- όγκου. Καθώς και στην Πνευμονολογική  Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Αλεξανδρούπολης  τρείς μάσκες PERFORMAX DISP FACE MASK κατάλληλες για σύνδεση με συσκευή Βipap και δύο νεφελοποιητές εισπνεόμενων φαρμάκων INOSPIRE PHILLIPS.  

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του το Σωματείο «τα προσφερόμενα είδη είναι της εταιρείας PHILLIPS RESPIRONICS και τα προμηθευτήκαμε με την βοήθεια της εταιρίας WELCARE Μ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια και καθοδήγηση,  τον Καθηγητή και  Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κ. Πνευματικό Ιωάννη, τον Αναπληρωτή Καθηγητή και Διευθυντή Πνευμονολογικής κ. Στειρόπουλο Πασχάλη καθώς επίσης και τον Διοικητή  του Νοσοκομείου μας κ. Ρούφο Ευάγγελο.

Ευχόμαστε σε όλο το Νοσοκομειακό και Ιατρικό προσωπικό καλή δύναμη, Στους ασθενείς γρήγορη και ασφαλή ανάρρωση και στους πολίτες υπομονή και αισιοδοξία. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να βοηθήσουμε όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας στη διαχείριση της πρωτόγνωρη αυτής κατάστασης.
Τα προϊόντα θα παραδοθούν εκτός απροόπτου την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.