Κ. Αρβανιτης: «Ο Μανωλης Γλεζος, ηταν ενας πραγματικος αγωνιστης της Αριστερας, ενας σπανιος πατριωτης»

Το μήνυμα του Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη για την απώλεια του αγωνιστή Μανώλη Γλέζου

Το δικό του μήνυμα εξέφρασε ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης, αποχαιρετόντας τον μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς, Μαλώλη Γλέζο. Ο ίδιος ανέφερε οτι η φετινή επέτειος της υποστολής της ναζιστικής σημαίας στην Ακρόπολη θα είναι πιο δύσκολη χωρίς τον Μανώλη Γλέζο.

Το τελευταίο αντίο του Κώστα Αρβανίτη στον Μανώλη Γλέζο:

«Μία από τις εμβληματικότερες μορφές της Ελληνικής Αριστεράς δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Μανώλης Γλέζος, ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής της Αριστεράς, ένας πάγιος υπέρμαχος της Δημοκρατίας, ένας σπάνιος πατριώτης.

Ο Μανώλης, που με την πορεία του στην Αυτοδιοίκηση του τόπου του, δίδαξε σε όλους τις προτεραιότητες που πραγματικά πρέπει να βαραίνουν έναν πολιτικό Άνθρωπο.
Φέτος, η επέτειος της υποστολής της ναζιστικής σημαίας στην Ακρόπολη, σε 2 μήνες ακριβώς, θα είναι πιο δύσκολη, γιατί ο Μανώλης θα λείπει.

Όσα όμως η παρουσία και το ήθος του μας δίδαξαν, θα βρίσκονται πιο κοντά μας και πιο επίκαιρα από ποτέ. Οι αγώνες του ενάντια στον φασισμό, την αδικία, και την εκμετάλλευση, αλλά και η βαριά του κληρονομιά στο σύντομο αλλά τόσο ουσιαστικό πέρασμά του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα καθοδηγούν και θα εμπνέουν για πάντα τους αγώνες που θα ‘ρθουν.

Καλό ταξίδι, Μανώλη Γλέζο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.