Το 50% της αντιμισθιας του δωριζει στη μαχη κατα του κορωνοιου ο Ο. Μουμιν

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα Μητσοτάκη

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο διαδικτυακό του κάλεσμα προτρέποντας όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.
 
Σε αυτό το κάλεσμα του πρωθυπουργού ανταποκρίθηκε άμεσα ο Δήμαρχος Ιάσμου, κ. Οντέρ Μουμίν, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει για τους επόμενους δυο μήνες το 50% του μισθού του για την ενίσχυση του αγώνα κατά του κορωνοϊού, ενώ έστειλε σχετική πρόταση και στην ΚΕΔΕ.
 
«Συντασσόμενος και εγώ με το κάλεσμα του Πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνω ότι θα καταθέσω για τους επόμενους δύο μήνες το 50 % της αντιμισθίας μου για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού. Καλώ σε συστράτευση όλους τους συναδέλφους δημάρχους πανελλαδικά, στέλνοντας σχετική πρόταση στην ΚΕΔΕ», ήταν η δήλωση του κ. Μουμίν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.