Ξεκινησαν οι ηλεκτρονικες αιτησεις στο ΑΣΕΠ για νεες μονιμες προσληψεις στο ΕΚΑΒ

Προθεσμία μέχρι τις 14 Απριλίου

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη μονίμων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ). Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 14 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Οι 46 μόνιμες προσλήψεις του διαγωνισμού 2Κ/2020 αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη.

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα:

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις, τα Εγχειρίδια Χρήσης και τον Ηλεκτρονικό Οδηγό της Προκήρυξης (Βοήθεια > Συχνές Ερωτήσεις ή e-Οδηγός 2Κ/2020 ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

Info

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την προκήρυξη στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.