Η Δημοτικη Βιβλιοθηκη Κομοτηνης ζητα τις προτασεις σας για νεα παιδικα βιβλια

Απαρατήρητα

Εδώ και περίπου ένα μήνα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής βρίσκεται στη διαδικασία της μεταφοράς της στην Τσανάκλειο, από όπου θα λειτουργήσει ξανά όταν ολοκληρωθεί η μετακίνηση αλλά και θα επανέλθουν τα πράγματα σε πιο κανονικές συνθήκες.

Όμως με ευκαιρία την παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου, που ήταν η Πέμπτη 2 Απριλίου, οι ιθύνοντες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έκαναν ζήτησαν με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτάσεις παιδικών βιβλίων για να προσθέσουν στα ράφια τους, για τα παιδιά της Κομοτηνής.

Όπως αναφέρουν, «μιας και εμείς σιγά σιγά ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο γεμίζοντας τα ράφια μας και με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σας προσκαλούμε να μας κάνετε τις δίκες σας προτάσεις με αγαπημένα σας  βιβλία, με βιβλία που θα θέλατε να βρείτε στα ράφια μας,  με ιστορίες φανταστικές, χρωματιστές και ονειρεμένες!»

Τα μέλη της βιβλιοθήκης με τη σειρά τους υπόσχονται να τα καταγράψουν όλα ένα-ένα και να κάνουν ό,τι μπορούν  για να μην απογοητεύσουν κανέναν από όσους έχουν κάνει προτάσεις.

Μάλιστα θα πρέπει να τονιστεί ότι ήδη πολίτες της Κομοτηνής έχουν αρχίσει να καταθέτουν τις προτάσεις τους στην σελίδα της βιβλιοθήκης στο fb, και ελπίζουμε πως αυτές θα βρουν ένα σπίτι στο νέο χώρο της βιβλιοθήκης. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.