Δυο παραστασεις γεματες φαντασια παρουσιαστηκαν στην παιδικη σκηνη της Κομοτηνης

Το κοινό ταξίδεψε στην ατμόσφαιρα των παλιών τσίρκο με τον περιπλανώμενο θίασο Dromocosmicas

Μικροί και μεγάλοι χάρισαν το πιο δυνατό χειροκρότημά τους στον περιπλανώμενο θίασο Dromocosmicas που λόγω κακοκαιρίας εμφανίστηκε σε δύο κλειστές παραστάσεις στο Ίδρυμα Παπανικολάου, με ελεύθερη είσοδο υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής.
 

Το πρωί της Κυριακής οι απολαυστικοί Byron Skouris και Camilla Bombardini παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στο βουβό κινηµατογράφο με τίτλο “Vagor & Bellavita”. Χρησιµοποιώντας στοιχεία από το θέατρο, το τσίρκου, το σωµατικό θέατρο και την τέχνη του κλόουν η παράσταση αφηγήθηκε ένα διαχρονικό παραµύθι για τη δύναµη της φιλίας, της αλληλεγγύης και τη σηµασία του να µένουµε πιστοί στα όνειρά µας.
 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ακολούθησε το κωμικό show “Muamba” που κατέληξε σε πραγματική γιορτή, αφού η παράσταση απαιτούσε την ενεργή συμμετοχή των θεατών και οι ρόλοι συχνά αλλάζαν. Μία συγχώνευση μιμικής, μαγικών κόλπων, μουσικής, σχοινοβασίας που μας έκανε να ταξιδέψουμε στην ατμόσφαιρα των παλιών παραδοσιακών μικρών περιπλανώμενων τσίρκο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.