«Η Τεχνη Συμβαινει» απο το ΔΗΠΕΘΕ Καβαλας

Λαμπρινή Ταχτατζή – Απόστολος Αγελαράκης στην Παλιά Μουσική - Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου

Μία νέα δράση υπό τον γενικό τίτλο «Η Τέχνη Συμβαίνει» εγκαινιάζει τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 20.00 το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στον χώρο της Παλιάς Μουσικής.
 
Δύο πολίτες της Καβάλας διαβάζουν ανά δύο, κείμενα που αγαπούν, κείμενα που συνομιλούν, κατά κάποιον τρόπο, με την επαγγελματική τους ιδιότητα, συζητούν μεταξύ τους και με το κοινό για τη λογοτεχνία, τη μουσική, τα βάσανα του βίου και για χίλια δυο άλλα πράγματα που μας προβληματίζουν καθημερινά. Στην πρώτη εμφάνιση στη σκηνή θα ανέβουν η Λαμπρινή Ταχτατζή και ο Απόστολος Π. Αγελαράκης.
 
Η Λαμπρινή Ταχτατζή γεννήθηκε στις 21-6-1957 στην Καβάλα. Σπούδασε Οικονομικά κ Διασφάλιση Ποιότητας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Ζει μόνιμα στην Καβάλα.
 
Ο Απόστολος Π. Αγελαράκης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1967. Είναι απόφοιτος Τμήματος Νομικής του ΑΠΘ. Μαχόμενος Δικηγόρος από το 1994. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών Τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Τμήματος Νομικής ΔΠΘ «Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης». Νομικός Σύμβουλος Δήμου Καβάλας. Στο πρόσφατο παρελθόν συμμετείχε στην πολιτική ζωή και εξακολουθεί να μετέχει ως ενεργός πολίτης. Φιλίστωρ, θεατρόφιλος και φανατικός φίλος του βιβλίου. Έγγαμος, πατέρας τριών παιδιών.
 
Info
Είσοδος Ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.