Επιδειξη ομορφιας και ικανοτητων για το ΔΙΕΚ Κομοτηνης

Στην επίδειξη που διοργάνωσαν οι ειδικότητες Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ και Κομμωτικής Τέχνης

Την εκδήλωση «Επίδειξη Ομορφιάς», για την προβολή του έργου το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της κατάρτισης των ειδικοτήτων Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ και Κομμωτικής Τέχνης στο Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής οργάνωσε το απόγευμα της  Δευτέρας 20 Μαΐου στη Λέσχη Κομοτηναίων το ΔΙΕΚ Κομοτηνής.
 

21 μοντέλα κορίτσια και 6 μοντέλα αγόρια μακιγιαρίστηκαν και χτενίστηκαν από τις εκπαιδευόμενες/ους της σχολής των τμημάτων του Β και του Δ εξαμήνου των ειδικοτήτων Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ και Κομμωτικής Τέχνης με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους της Αισθητικής κ. Γεωργιάδου Μ., Σακελλαρίου Αι., Γεωργιτσοπούλου Α., και της Κομμωτικής κ. Αθανασίου Σ., Μαργαρίτου Λ., Γιαννακοπούλου Σ., Τσαπάρα Ε., Δεμίρη Ε., Μεμέτ Ν., και Καμπακτσή Ο. στο πλαίσιο των εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητάς τους.
 

Τα μοντέλα, που έντυσαν καταστήματα της πόλης, έκαναν πασαρέλα σε όλη την έκταση του κτίσματος, από την αυλή μέχρι τον δεύτερο όροφο, επιδεικνύοντας τόσο τα φορέματα, όσο και τα χτενίσματα και το μακιγιάζ των εκπαιδευόμενων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 

Το κοινό από την πλευρά του χειροκρότησε όλους τους συμμετέχοντες, αποδίδοντας τα εύσημα και στους καταρτιζόμενους αλλά και τους εκπαιδευτές τους.
 
Να σημειωθεί πως την εκδήλωση στήριξαν και οι καταρτιζόμενοι chef του ΔΙΕΚ, που προσέφεραν κεράσματα στην είσοδο της Λέσχης Κομοτηναίων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.